رای به سایت :
محبوب
سازمان بسیج شهرداری
دوشنبه 03 ارديبهشت 1397 -
خیابانی در تهران به نام شهید سردار حسین همدانی نامگذاری می شود/ روایتی از دیدار اخیر سردار همدانی با رهبر انقلاب
پیرهادی عضو هیات رییسه شورای شهر تهران :

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران گفت: خیابانی در تهران به نام شهید سردار حسین همدانی نامگذاری خواهد شد.
calendar
تاریخ : 1394/07/18 - 16:27
محبوب
رای به خبر :

به گزارش قسم از  سازمان بسیج شهرداری، محسن پیرهادی، در گفتگو با فارس با اشاره به ویژگی های شخصیتی سردار همدانی گفت: با توجه به شخصیت بزرگ شهید همدانی و یک عمر خدمت صادقانه و خالصانه به مملکت، پیشنهاد نامگذاری خیابانی به نام شهید همدانی در اولین جلسه شورا ارایه و پیگیری های لازم صورت می گیرد تا خیابانی متناسب با شان و مقام ایشان در تهران نامگذاری شود.

به گفته او با طرح این موضوع در شورای شهر و طی سیر تعیین شده در کمیته نامگذاری، این موضوع در زمان مقرر اجرایی خواهد شد.

پیرهادی با اشاره به اینکه در روزهای آخر حضور شهید همدانی توفیق زیارت ایشان را داشتم، افزود: دوشنبه هفته گذشته با سردار همدانی و جمعی از اصحاب قلم و جهاد پیرامون انتشارات 27 بعثت به دیدار مقام معظم رهبری رفتیم.

پیرهادی افزود: در دیدار اخیر که جمع محدودی بودیم و پیرامون مقوله کتاب گردهم آمده بودیم بخشی از پرسش و بحث رهبر حکیم انقلاب با سردار همدانی بود به طوری که آقا چون یک ناظر حکیم از محتوای کتابها سوال می کرد و سردار همدانی نیز پاسخ های فنی می دادند که در برخی موارد مورد تحسین و تقدیر رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران با اشاره به پایان این دیدار با رهبری گفت: دیدار که تمام شد در حال خروج از اتاق دیدارها بودیم کتاب "مهتاب خین" که بخشی ازخاطرات سردار شهید حسین همدانی از دوران دفاع مقدس است به دآقا تقدیم شد. ایشان همینطور که به کتاب نگاه می کردند سوال کردند بحث این کتاب چیست؟ آقای همدانی گفت این کتاب خودم است که آقای بهزاد زحمت آن را کشیده اند. رهبر معظم انقلاب باز پرسیدند چه مقطعی از جنگ را روایت می کند؟ که سردار شهید همدانی گفت:خاطرات تا پایان فتح خرمشهر است.

وی ادامه داد: البته آقا به دلیل دغدغه ای که داشتند به صورت مطالبه فرمودند: بقیه خاطرات جنگ پس چه؟ که سردار در پاسخ اظهار داشت:ان‌شاء‌الله موضوع ادامه دارد. مصاحبه ‌های خازرات بعد از فتح نیز صورت گرفته و کار در مرحله تدوین است.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران با اشاره به فضای پیش از دیدار گفت: قبل از اینکه به اتاق جلسه و دیدار با آقا، مشرف شویم. از درب ورودی تا محل استقرار، سردار همدانی با احترام و خضوع تمام منتظر همه دوستان ماندند تا وارد بیت رهبری شده و در کمال صفا و صمیمت که از دوران دفاع مقدس در وجود او به یادگار مانده در جمع دوستان حضور داشتند.
او افزود: در آن دیدار ایشان همراه خودشان هم کتابهایی را آورده بودند که خدمت آقا دادند و نکاتی را مطرح ساختند یکی از نکاتی که کمتر به آن توجه شد و در بحث آقا با سردار همدانی دیدم، انتقال فرهنگ مقاومت به آزادیخواهان دنیاست و ترجمه برخی کتب دوران دفاع مقدس است.

پیرهادی اضافه کرد: وقتی آقا کتابها را از سردار همدانی گرفتند متوجه شدند که کتاب‌های ترجمه شده است و مورد استقبال جوانان انقلابی کشور سوریه قرار گرفته است و رهبر حکیم انقلاب، دغدغه دیگری را مطرح ساختند که چه کسانی این کتابها را ترجمه کرده اند آیا فردی از داخل ایران؟ یا افراد بومی این کار را کرده اند؟ که سردار رشید اسلام در پاسخ به آقا گفت: فردی مصری این آثار غنی را به زبان عربی ترجمه کرده است. که رهبر معظم انقلاب در همانجا فرمودند: این درست است کار ترجمه باید توسط عرب زبان انجام شود چرا که برای عرب زبان ها بهتر و قابل فهم تر است.

انتهای پیام /
کدخبرنگار: 8651

tags
                                                   سردار همدانی        خیابان تهران        نامگذاری        محسن پیرهادی        بسیج شهرداری