رای به سایت :
سازمان بسیج شهرداری
چهارشنبه 05 ارديبهشت 1397 -
 جزئیات تشییع پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در مهرآباد جنوبی

حوزه بسیج منطقه ۹ خبر داد: پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین علیها السلام و روز گرامیداشت مادران شهدا در تهران تشییع و تدفین میشوند.
calendar
تاریخ : 1396/12/07 - 08:01
محبوب
رای به خبر :

به گزارش قسم از حوزه مقاومت بسیج منطقه 9  سازمان بسیج شهرداری،

به گزارش روابط عمومی بسیج منطقه 9 شهرداری تهران،دکتر مفاخریان شهردار منطقه ۹ از تشییع پیکر 2 شهید گمنام دفاع مقدس با همکاری این شهرداری و ناحیه مقاومت حمزه سید الشهداء خبر داد و گفت: پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس در روز جمعه 11 اسفند ماه 96 همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین علیها السلام و روز گرامیداشت مادران شهدا در تهران تشییع و تدفین خواهند شد.

مفاخریان اذعان داشت : پیکر مطهر این دو شهید گمنام ساعت 9 صبح از مقابل مسجد امام محمد باقر(ع) واقع در مهرآباد جنوبی تشییع و در بوستان کوکب به خاک سپرده خواهند شد.

فرمانده بسیج منطقه 9 نیز در این خصوص اعلام کرد: آنچه در طول‌ سال‌های گذشته توانسته نظام و انقلاب را در برابر توطئه‌های دشمنان حفظ کند، جاری و ساری بودن فرهنگ ایثار و روحیه شهادت‌طلبی در جامعه بوده که ایجاد یک ساختار برای ترویج و ماندگاری این فرهنگ کار ارزشمندی است.

وی خاطر نشان کرد: نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جدید امری ضروری است و کنار آن باید به جوانان الگوهای شهادت را شناسانده و معرفی کرد.

انتهای پیام /